ADS-BG е новосъздадена платформа, чрез която рекламодателите могат да продават рекламите си на издатели, а те от своя страна възвръщат трафика на рекламодателите. Как се случва това?

Рекламодателите представят своите реклами и конфигурират целевата си аудитория и бюджет, като използват ADS-BG акаунт на рекламодател. От другата страна са издателите, които трябва да генерират кодове с желани величини, като използват ADS-BG акаунт на издател. Продажбата на реклама и обменът на трафик се обработват автоматично от ADS-BG .

ADS-BG се състои от екип от професионалисти, които са лидери в рекламния бранш. Всеки наш партньор – рекламодател или издател получава поддръжка по имейла, когато е необходимо. Платформата държи на коректността във взаимоотношенията, затова следи изплащането на сумите да се случва в зададените срокове. ADS-BG е изключително достъпна и опростена от гледна точка на качването на банери, интеграцията на код, както и за всички останали услуги, които предлага.
Платформата е най-добрата свръзка между двете страни! Представете Вашият бизнес и генерирайте трафик с помощта на ADS-BG !
X